bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
 
Pagina principala | Pasari | Rozatoare | Catei | Pisici | Pesti | Contact | Harta site | Link-uri | Google
Pesti
  Generalitati
  Anatomie
  Specii
    Anabantidae
  Reproducere
Plante
Hrana
Sanatate
Acvariu
Util
Divertisment
Articole

Parintii pot fi indepartati in acest moment. Puii sunt mici si au nevoie de hrana lichida in primeledoua zile dupa care pot fi hraniti cu pui de creveti. Prima adaugare a apei trebuie sa aiba loc dupa 3 saptamani si dupa accea gradual cate 4 - 5 litri pe zi. Dupa o luna de la nastere poate fi adaugat si un filtru cu burete. Puii vor incepe sa se coloreze la varsta de 3-4 luni.
Tip bazin : In bazinele mari, poate fi crescuti mai multi masculi. Daca vor fi pusi intr-un acvariu mic, se vor bate intre ei pana la moarte. Printre speciile cu care se vor certa, mentionam B. smaragdina , B. persephone sau B. splendens . Sunt pasnici cu celelalte specii. Inoata in partea superioara a acvariului. Plantele plutitoare si locurile de ascunzatoare sunt o conditie necesara.
Remarci: Descoperit in anul 1975, numele face referire la caracterul pasnic pe care il are in general. Ca majoritatea speciilor de B etta , si acest peste este un saritor remarcabil si de aceea este necesar un acvariu acoperit. Apa trebuie sa fie neutra si nu prea grea; nisipul intunecat va determina un colorit mai intens. Pestele prefera partile mai calme si linistite din acvariu. Ii displac curentii puternici din apa. Este o specie rezistenta atata timp cat se pastreaza temperaturile indicate si se are in vedere ca si in afara acvariului sa fie o temperatura asemanatoare. Masculul are inotatoarea dorsala mai lunga si un colorit mai intens decat femela. Masculul este de culoare maroniu inchis cu o margine portocaliu-rosu pe inotatoarea codala si pe varfurile inotatoarelor anale si pelviene. Femelele sunt de culoare maroniu spalacit cu portocaliu; inotatoarele au culori mai putin intense.
In ultima vreme, s-a demonstrat ca B.rubra si B.imbellis sunt de fapt aceeasi specie si ca numele oficial trebuie sa fie Betta rubra (numele mai vechi al speciei). Totusi, intrucat ambele denumiri au fost folosite pentru prea mult timp, s-a hotarat sa se pastreze ambele denumiri.
 
Web designed by Nicolae NAGHI & BLZ